Letselschade berekenen binnen 5 minuten

Bereken in 4 stappen zelf de hoogte van uw schadevergoeding. Vul de onderstaande velden in en u ontvangt direct uitslag.

1 Uw ongeval
2 Uw schade
Vul hier het totaal aantal kilometers in dat u (of anderen) als gevolg van het ongeval hebben moeten afleggen. Bijvoorbeeld voor bezoeken aan het ziekenhuis, apotheek, boodschappen laten doen, etc.
Vul hier het aantal uren in dat u hulp heeft gehad in de tuin, schilderen van uw huis, uitlaten van uw hond, etc. Ook hulp van vrienden en familie dient vergoed te worden.
Ook als familie of vrienden deze hulp hebben gegeven kunt u hiervoor een schadevergoeding ontvangen.
3 Uw herstel
Vul hier het aantal dagen in dat u als gevolg van het ongeval in een ziekenhuis heeft doorgebracht. U heeft recht op een vergoeding voor elke dag dat u in het ziekenhuis heeft moeten doorbrengen.
Denk aan bijvoorbeeld krukken, rolstoel, nekkraag, medicijnen, etc. Ook de kosten die u heeft gemaakt doordat er tijdens het ongeval spullen verloren zijn gegaan, kunt u hier opgeven. Denk bijvoorbeeld aan kleding en/of apparatuur.
Vul hier het aantal dagen in dat u als gevolg van het ongeval in een revalidatiecentrum hebt doorgebracht. U heeft recht op een vergoeding voor elke dag dat u in een revalidatiecentrum heeft moeten doorbrengen.
4 Uw gegevens
5 Verzenden
Bedankt voor het invullen van de Letselschade Claimtool.
Een van onze letselschade-experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het bespreken van uw situatie.
Er gaat helaas iets mis. Probeer het later nog eens.