Een deskundig en ervaren team staat voor u klaar!

Wie zijn wij?
LegisActio Law Firm is ontstaan als een klein letselschadepraktijk in Rotterdam opgericht door WO-civilisten, welke hun opleiding hebben genoten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam (Erasmus School of Law). Inmiddels is LegisActio Law Firm uitgegroeid tot een praktijk met verschillende expertises binnen het privaatrechtelijk domein. Onze specialisatie is voornamelijk het letselschaderecht. 

Onze WO-civilisten helpen u graag met het verhalen van uw (letsel)schade op de aansprakelijke tegenpartij. Ons team van advocaten en juristen helpen u met al uw juridische zaken.

WO-civilisten
De juristen behandelen van A tot Z uw letselschadedossier met kennis en passie. Allereerst spreken wij af bij ons op kantoor of bij u thuis om uw ongeval en uw klachten te bespreken. Vervolgens starten wij uw letselschade dossier op. Gedurende de looptijd van uw letselschadedossier blijft onze expert uw herstel nauwlettend in de gaten houden. 

Consultants 
Als u belt met 085 060 33 39 krijgt u hoogstwaarschijnlijk een van onze consultants aan de lijn. Zij staan u graag te woord. Veel van uw praktische vragen kunnen zij beantwoorden. Tevens kunnen zij u doorverbinden naar uw contactpersoon. Bij inhoudelijke juridische vragen kunnen zij u ook doorverbinden naar een van onze advocaten. Daarnaast verrichten zij ondersteunende werkzaamheden.

Planning
Onze planner zorgt ervoor dat de jurist bij u op bezoek komt. Zij plant de afspraken in. Wanneer u via de website een bericht stuurt, zal zij contact met u opnemen. Ook kunt u met haar chatten op de website.

Financiële ondersteuning
De financiële ondersteuners zorgen ervoor dat hetgeen voorgefinancierd moet worden, zoals medische informatie en medische adviezen, door de juiste partij wordt betaald. Op deze manier komt u niet met desbetreffende kosten te zitten.